Кожен алкогольний мікс відрізняється цікавими нотами об’єднаних інгредієнтів. Унікальність варіантів на основі пива полягає в насиченості смаку та багатому ароматі, який не зустрінеться в жодному іншому напої. Хмільний базовий інгредієнт додає гіркоту, що освіжає, та ніжний смак солоду, який відмінно комбінується з іншими складовими. Фруктові сиропи відповідають за приємну солодкість. Спеції та трави наповнюють духмяними нюансами смаковий профіль. Якщо навчитися правильно поєднувати компоненти, можна створювати неймовірно смачні мікси, які чудово втамують спрагу в літню спеку.
Цитрусовий напій для вечірнього теплого відпочинку
Прохолодний фруктовий коктейль стане прекрасним доповненням спокійного проведення часу на терасі літнього кафе. До того ж його можна приготувати самостійно та пригостити своїх гостей. Для цього необхідно виконати просту дію — замовити 2 л пива та додаткові складники з урахуванням власних уподобань. Якщо не має бажання експериментувати, можна звернутися до перевірених рецептів. Одним із найпопулярніших міксів вважається напій «Цитрусова експлозія». Крім хмільного компоненту, знадобляться такі складові:
- 30 мл лимонаду;
- 30 мл апельсинового та 15 мл лимонного соку.
Їх потрібно обережно змішати в просторому келиху, а потім додати в суміш світле пиво (пілзнер або лагер).
М’ятна оаза для літніх днів або гарячих вечорів
Цей вишуканий коктейль однозначно сподобається шанувальникам ніжної гіркоти та терпкої свіжості. Вибір для тих, хто шукає щось нове та цікаве. Приготування міксу не займає багато часу та зусиль. Необхідно прим’яти м’ятні листочки, щоб звільнити аромат, та покласти їх у келих. Далі потрібно додати вершковий лікер та лимонний сік і завершити процедуру стаканом хмільного інгредієнта. Бармени рекомендують використовувати світле пиво, з варіантами якого можна ознайомитися на сайті маркету алкогольних штук Маудау. Але краще спробувати декілька варіантів для порівняння, щоб вибрати найкращий для себе.
Екзотична ніжність манго та банана
Смак коктейлю асоціюється з пригодами в спекотних країнах. Фрукти надають напою екзотичного шарму, а пиво відповідає за легкість і свіжі ноти. Це справжня знахідка для смакових рецепторів. Насолоджуватися міксом слід неспішно, ловлячи кожен нюанс у насиченому букеті.
Для створення коктейлю необхідно подрібнити манго та банан, покласти їх у блендер, додати два види аналогічних використаним фруктам соків, невеликі кубики льоду та збити всі складові до однорідності. Отримане пюре розливається по склянках. До суміші додається алкоголь із фруктовим смаком.
Унікальність кожного коктейлю на базі пива полягає в авторському рецепті та комбінації інгредієнтів, які відображають індивідуальний підхід бармена. Це дає можливість насолоджуватися абсолютно новими смаковими враженнями та відчути справжню кулінарну майстерність у келиху.

