У Запоріжжі відкрилася нова велика клініка і ще одна готується до відкриття

У 2023 році в Запоріжжі відкри.ться дві великі нові приватні клініки. Так, одна в Комунарівському районі вже відкрита для пацієнтів, проте наразі там працюють лише сімейні лікарі та педіатри. А ось друга – поряд з парком Дубовий Гай – готується до повноцінного відкриття у травні 2023 року, – пише Забор

Нагадаємо, наприкінці 2021 року ЗМІ писали що навесні 2022 року мають відкрити дві великі приватні клініки у Запоріжжі “Нова лікарня” у Комунарівському районі та “Uniclinic” поряд із парком “Дубовий Гай”. Однак після того, як почалася повномасштабна війна, процес припинився.

“Нова лікарня”

Стало відомо, що у понеділок, 13 березня, у Комунарівському районі відкрилася клініка “Нова лікарня”. Однак на даний момент пацієнтів там приймають лише сімейні лікарі та педіатри. Скоро тут планують відкрити стоматологічне відділення. Також поступово у медзакладі відкриватимуть й інші відділення для вузько-спеціалізованих лікарів. Директором клініки (главлікарем) є кардіолог Роман Стець. За відкритими даними із сайту “Опендатабот”, власниками та, зокрема, бенефіціарами клініки є – сам Роман Стець та Юлія Волчик, яка є директором ТОВ “ТандемМед”.

“Uniclinic”

“Uniclinic” – “Юніклінік” Неофіційно “ЗаБору” розповіли, що клініку в районі парку “Дубовий Гай” (на місці недобудованого корпусу пологового будинку №1) планують відкрити у травні 2023 року. Однак там зазначили, що відкриття лікарні буде повноцінним, з усіма лікарями та вузькими фахівцями. За їхніми словами, якщо вони відкриють клініку зараз лише з сімейними лікарями, то працюватимуть на збиток.

Все через те, що сімейні лікарі, приймаючи пацієнтів, направлятимуть їх вузьким фахівцям інших медустанов. Це також позначиться на репутації лікарні в очах пацієнтів. Нагадаємо, що офіційним представником клініки є один із братів Марченка. Будувалась лікарня компанією “Sensar”, засновником якої є Марк Марченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-03-18