Ендокринолог пояснила шкоду фруктово-ягідної дієти

malina

Шкода фруково-ягідної дієти пояснила у своєму Telegram-каналі лікар-ендокринолог, кандидат медичних наук Зухра Павлова. За словами фахівця, вона сприяє відкладенню жиру в організмі. 

Лікар пояснила, що фруктоза в ягодах та фруктах сприяє накопиченню жиру в організмі. Крім того, вона пробуджує вироблення інсуліну, що підвищує апетит. Крім того, через значне споживання фруктів і ягід у людини може початися метеоризм і здуття живота.

«У жодному разі не закликаю відмовитися від ягід, особливо сезонних! Їжте хоч щодня, але не більше склянки і тільки після сніданку/обіду. На вечерю ягоди — не найкраще рішення», — сказала фахівець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-08-26