Шкода фруково-ягідної дієти пояснила у своєму Telegram-каналі лікар-ендокринолог, кандидат медичних наук Зухра Павлова. За словами фахівця, вона сприяє відкладенню жиру в організмі.
Лікар пояснила, що фруктоза в ягодах та фруктах сприяє накопиченню жиру в організмі. Крім того, вона пробуджує вироблення інсуліну, що підвищує апетит. Крім того, через значне споживання фруктів і ягід у людини може початися метеоризм і здуття живота.
«У жодному разі не закликаю відмовитися від ягід, особливо сезонних! Їжте хоч щодня, але не більше склянки і тільки після сніданку/обіду. На вечерю ягоди — не найкраще рішення», — сказала фахівець.
Спасибо!
Теперь редакторы в курсе.