Мед — хороше джерело енергії та сил, оскільки на 80 відсотків складається з натуральних цукрів, а на 18 відсотків із води, розповів лікар-терапевт.
Велика кількість швидких вуглеводів, попередив терапевт, дає додаткове навантаження на підшлункову залозу та нирки, тому дорослій людині бажано з’їдати не більше двох чайних ложок меду на день (20-40 г) на сніданок або обід.
- Читайте також: Дієтолог: імбирний чай здатний прискорювати метаболізм
Фахівець також додав, що мед не слід розігрівати.
Не зловживати медом він також рекомендував за наявності хвороб шлунково-кишкового тракту (ШКТ), органів дихання, бронхіальної астми. Відмовитися від вживання цього продукту фахівець рекомендував людям з алергією, цукровим діабетом, а також тим, у кого є ожиріння.
Спасибо!
Теперь редакторы в курсе.