Розкрито нові деталі GTA VI

GTA

У новій частині Grand Theft Auto з’являтимуться оновлення для одиночного режиму. Про це на сайті спільноти GTAForums заявив відомий інсайдер під ніком Tez2. 

Згідно з розкритою інформацією фахівця, Rockstar поступово розширюватиме ігрову карту тайтлу і додаватиме нові деталі. Разом з однокористувальними DLC в GTA VI з’являтимуться нові локації, острови, міста, місії та герої. Tez2 заявив, що спочатку студія створила величезний світ, проте потім вирішила випустити компактнішу версію з поступовими оновленнями.

Автор зауважив, що у Rockstar вже склали розклад виходу серії DLC, які з’являтимуться після релізу тайтлу.

“Таким чином Rockstar зможе вивільнити ресурси для будь-якої нової гри, над якою вони працюватимуть після випуску GTA VI”, – наголосив інсайдер.

У повідомленні йдеться, що гравці зможуть згодом відвідувати нові міста та острови. Як приклад він навів локації Кайо Періко або Північний Янктон у GTA V, яка, у свою чергу, не отримала жодного однокористувацького оновлення.

На початку серпня представники Rockstar заявили, що розробка GTA VI йде згідно з планом. З виходом гри у компанії пообіцяли встановити творчі орієнтири для ігрової промисловості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-08-19