NYT: Microsoft запропонувала залишити серію Call of Duty на PlayStation на 10 років

Call of Duty

Microsoft запропонувала Sony укласти контракт щодо випуску ігор серії Call of Duty на PlayStation. Про це повідомляє The New York Times. 

За інформацією журналістів NYT, 11 листопада представники Microsoft запропонували Sony новий контракт, щоб залишити ігри лінійки Call of Duty на консолях PS. Американська корпорація була готова домовитись випускати тайтли серії протягом 10 років.

Автори зазначили, що раніше Microsoft пропонувала своєму конкуренту контракт терміном на три роки, проте його умови не влаштували Sony. Журналісти наголосили, що ігри Call of Duty розробляє Activision, про купівлю якої у січні 2022 року заявили у Microsoft. Японська компанія виступила проти угоди, вважаючи, що американська корпорація отримає явну перевагу над ринком відеоігор.

У розмові з журналістами глава ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер заявив, що “підтримка та розвиток існуючого бізнесу Call of Duty займає центральне місце в угоді про купівлю Activision Blizzard”. Автори NYT попросили Sony прокоментувати повідомлення про контракт на 10 років, однак у компанії не дали оперативної відповіді.

На початку листопада глава ігрового підрозділу Microsoft Філ Спенсер заявив, що ігри Call of Duty будуть і надалі доступні на платформі PlayStation.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-11-22