Поліцейські розвезли гостинці маленьким жителям Степногірська

До Дня Святого Миколая поліцейські подарували дітям солодкі набори. Також працівники привезли маленькі ялинки, щоб малеча мала змогу прикрасити зелені красуні та чекати новорічного дива навіть під час війни.

Перебуваючи під постійними обстрілами, багато українських родин не мають можливості підготуватися до різдвяних і новорічних свят. Мешканці Степногірська замість фейерверків щоденно чують вибухи від снарядів і ракет, тому безпека власна та своїх сімей – це найважливіше.

Щоб підтримати місцевих діточок напередодні найулюбленішого дитячого свята працівники Василівського райуправління поліції відвідали п’ять степногірських родин. Багатьом із них складно придбати в свої домівки ялинки. Тож доброчинці в погонах потурбувалися про те, щоб на новорічні свята в їхніх оселях сяяли зелені хвойні красуні.

Діти отримали від поліцейських розвиваючі ігри та солодкі подарункові набори з цукерками та печивом.

«Приємно бачити на обличчях дітей щирі посмішки та відчувати радісний настрій батьків. Ці маленькі, але такі приємні моменти заряджають позитивною енергією, мотивують нас і надалі робити добрі справи для наших підопічних», – розповідає начальник слідчого відділення ВП №2 Василівського РУП Андрій Андріїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-12-19