Принтери HP по всьому світу виявилися заблокованими

Користувачі офісного обладнання HP зі всього світу зіштовхнулися з проблемами принтерів бренду. Про це повідомляє видання BleepingComputer. 

Як з’ясували фахівці медіа, проблеми виникли після виходу чергового невеликого оновлення для ОС принтерів. Власники пристроїв, що зіткнулися з проблемою, помітили, що екран девайса став синім і на ньому з’явилася невідома помилка з кодом 83C0000B.

За словами журналістів, зазвичай синій екран є індикатором критичної помилки Windows, однак у прошивці принтерів HP є схожа система повідомлень.

«В даний час у HP немає рішення. Сховане меню сервісу заблоковане, і принтер більше не запускається. Тільки синій екран горить», – зазначив один із користувачів. Інший власник девайсу заявив, що спілкувався зі співробітниками сервісної підтримки HP, але вони відповіли, що ще не знають, як вирішити цю проблему.

Компанія HP ще не зробила публічної заяви щодо проблеми, але у розмові з виданням BleepingComputer підкреслила, що проблеми пов’язані з обмеженою кількістю пристроїв.

Спеціалісти медіа з’ясували, що проблеми є на принтерах HP OfficeJet Pro 9022e, HP OfficeJet Pro 9025e, HP OfficeJet Pro 9020e All-in-One, HP OfficeJet Pro 9025e All-in-One.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-05-25