Жахлива ДТП на Космосі: Водій BMW отримав умовний тюрмений термін

Страшна аварія сталася у Запоріжжі 28 липня 2022 року на вулиці Європейській у Комунарському районі. Керманич автівки марки BMW на дуже високій швидкості врізався у комунальників, які косили траву

В результаті ДТП одна людина загинула на місці, двоє померли у лікарні, ще двоє людей отримали тяжкі травми.

Водія було затримано. З’ясувалося, що він раніше був засуджений за кількома статтями (по ч. 2 ст.28, ч.3 ст.189, ч.1 ст. 147, ч.1 ст.70 КК України) . І ось майже рік потому водія відпустили із слідчого ізолятора!

“Суд, враховуючи, що вчинене обвинуваченим кримінальне правопорушення є тяжким злочином, обставини, які пом`якшують покарання, особистість обвинуваченого та його поведінку, вважає, що його виправлення та перевиховання можливе без ізоляції від суспільства …”, – йдеться у рішенні суду.

“…визнати винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України та призначити узгоджене сторонами покарання за ч.3 ст.286 КК Україниу виді 5 (п`яти) років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 (три) роки.

Відповідно до вимог ст.75КК України звільнити від відбування призначеного судом покарання з випробуванням, встановивши 3 /три/ роки іспитового строку”, – сказано у судовому вердикті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-06-07