Електричний Mercedes-Benz перетворили на броньований автозак

Електричний фургон Mercedes-Benz eSprinter перетворили на броньований автозак. Канадська компанія Inkas Armored, яка спеціалізується на створенні броньовиків та бронюванні стандартних машин, представила свій новий проект — за основу було взято електричний фургон Mercedes-Benz eSprinter, який силами фахівців ательє було перетворено, по-перше, на бронемашину, а по-друге, у спеціальний автомобіль для транспортування ув’язнених. Фургон оснащений системою замикання, яка виключає можливість втечі або несанкціонованого доступу. 

Електромобіль Inkas Prisoner E-Transporter отримав рівень захисту BR6 – це означає, що модель може витримати одночасний підрив двох гранат DM51, а також атаку із застосуванням стрілецької зброї калібру 7,62 міліметра.

Крім того, автомобіль оснащений вогнетривкою підлогою, що забезпечує максимальну безпеку всіх пасажирів у разі малоймовірного загоряння акумулятора.

Інтер’єр має міцні та легкі у догляді матеріали, що миються. Ув’язнені сидять виключно обличчям по ходу руху та їх сидіння оснащені триточковими ременями безпеки. Доступні варіанти компонування з пандусами, що забираються, і безпечними точками кріплення колясок для ув’язнених в інвалідних кріслах.

Новинка отримала систему GPS-стеження, камери кругового огляду з функцією «живого перегляду» для моніторингу в режимі реального часу та складну систему захисту від злому із вбудованим блоком безперебійного живлення. Передбачено вбудований інтерком для спілкування всередині автомобіля, травмобезпечне освітлення та спеціальну систему клімат-контролю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-08-05