Власника штучного пеніса за 50 тисяч фунтів покинула кохана

sex_fallo

Чоловіка з Великобританії, якому встановили протез пеніса через рідкісне захворювання, покинула кохана. Про це повідомляє Daily Mail

50-річний Ендрю Вордл народився з екстрофією сечового міхура та епіспадією — захворюванням, яке зустрічається в одного з 20 мільйонів немовлят. При цій аномалії сечовий міхур формується зовні тіла, а статевий член або формується не повністю або взагалі відсутній.

Британець переніс безліч операцій із відновлення сечоводу і навіть підсів на наркотики у старшій школі через неможливість вести нормальне статеве життя. Проте в 2018 році йому пришили штучний пеніс, створений з його тканин, і встановили в нього гідравлічний протез. Після маніпуляцій, які коштували 50 тисяч фунтів стерлінгів, чоловік вперше зміг кохатися. У віці 45 років він втратив цноту зі своєю коханою — угоркою Федрою Фабіан.

У вересні 2023 року з’ясувалося, що вони розлучилися ще рік тому.

“Вони просто віддалилися один від одного, особливо після того, як Фреді довелося повернутися в Будапешт, щоб доглядати хворого родича”, – заявило джерело Daily Mail, знайоме з парою.

Він також розповів, що незважаючи на успішну операцію, у Вордла залишилися проблеми зі здоров’ям, і йому все ще доведеться пройти через деякі медичні втручання.

У 2018 році Вордл впав у кому після першого сексу з Фабіан. Лікарі пізніше з’ясували, що справа була не в втрати цноти або проблем з імплантом, а в хворобі жовчного міхура у чоловіка. Орган йому довелося вилучити. Весь цей час кохана підтримувала його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-09-13