Названа дата виходу iOS 17

iOS_i Phone

Корпорація Apple назвала дати виходу нових версій операційних систем для смартфонів, планшетів, смарт-годин та комп’ютерів.  

Після презентації смартфонів серії iPhone 15 у компанії оголосили, що публічна версія iOS 17 буде доступна для завантаження 18 вересня. Також у цей день вийдуть iPadOS 17 для iPad та watchOS 10 для Apple Watch.

Реліз нової операційної системи для комп’ютерів Mac відбудеться пізніше – MacOS Sonoma вийде 26 вересня. Оновлення до нових версій операційних систем можна буде запросити через налаштування смартфонів, планшетів, смарт-годин та комп’ютерів.

Нова ОС для iPhone отримає редизайн, налаштування екрана виклику, функцію автоматичного розшифрування повідомлень з автовідповідача, нову систему передачі AirDrop. У червні Apple розповіли, що iOS 17 буде доступна на iPhone SE другого покоління, iPhone Xs і Xr і новіших смартфонах.

Раніше французькі регулюючі органи наказали компанії Apple призупинити продаж iPhone 12. Регулятори зробили висновок, що пристрій відрізняється підвищеним електромагнітним випромінюванням, і зажадали від Apple вжити коригуючих заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-09-14