Психолог назвала спосіб урізноманітнити секс у незвичайному місці

sex

Секс в машині асоціюється з чимось молодіжним і не зобов’язуючим, але він здатний урізноманітнити інтимне життя в парі, впевнена психолог і сексолог Тетяна Короткова. 

За словами фахівця, яскраві емоції та несподівані місця швидко розпалюють пристрасть та додають пікантності до інтимного життя. Однак, щоб усе пройшло на висоті, важливо правильно підготуватися до цього та заздалегідь продумати нюанси.

Однією з головних умов вдалого інтиму у машині психолог назвала вибір безлюдного місця.

«Не варто займатися сексом на стоянках магазинів чи у дворах житлових будинків, – закликала вона. — Навіть за відсутності людей навколо може виявитися відеоспостереження та охорона».

Ідеальне місце для сексу в автомобілі – ліс, берег річки чи моря. Навіть у цьому випадку буде краще, якщо скло в машині буде затоноване

Співрозмовниця «Ленты.ру» попередила, що секс у машині, окрім пікантних моментів, може супроводжуватись і незручностями. Наприклад, у машині не можна повністю витягнути ноги, що може спровокувати судоми, здатні охолодити пристрасть. У зв’язку з цим психолог порадила бути обережними у виборі поз.

Не всі пози підходять для сексу у машині. Не намагайтеся спробувати все й одразу. Краще підберіть позиції, що ідеально підходять для автомобіля: «доггі-стайл», «наїзниця» або «ложки»

Також сексолог попередила, що дотик відкритих ділянок тіла зі шкіряною оббивкою автомобільних крісел може бути неприємним, тому варто запастись пледом, яким можна буде застелити сидіння.

Крім того, як зазначила сексолог, у невеликому просторі машини швидко закінчується кисень, тому важливо забезпечити приплив свіжого повітря. Для цього достатньо залишити одне вікно злегка відкритим. Вона також порадила закоханим при заняттях сексом в машині не чіпати панель приладів і не хапатися за ручник, щоб випадково не привести машину в рух.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-09-21