Співробітники “Муніципальної варти” будуть роздавати повістки чоловікам у Запоріжжі

Ще в червні 2023 року, міська влада Запоріжжі згенерувала “геніальну” ідею – створити комунальне підприємство під назвою “Муніципальна Варта” та виділити на фінансування організації кілька десятків мільйонів гривень із бюджету міста. 

Дивовижно, але за 5 місяців існування “Муніципальної варти” яку запоріжці також називають “ЧВК Куртєва”, ніхто не може сказати чим конкретно займаються співробітники цього комунального підприємства.

Був період, коли працівники Мунварти кошмарили бабусь, які торгували ягодами та овочами зі своїх присадібних ділянок, та начебто приймали участь у демонтажі незаконних гаражів та МАФів.

Трохи згодом стало відомо, що “Муніципальна варта” не має ліцензії на охоронну діяльність.

І ось за підсумками чергової сесії міської ради стало відомо, що  КП “Муніципальна варта” у місті Запоріжжя разом із представниками Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) буде здійснювати заходи з оповіщення військовозобов’язаних жителів міста.

Про це повідомив перший заступник міського голови Олександр Власюк.

Дослівно його коментар лунав так: “У нас повністю працює задіяна Муніципальна варта. Вона в нас вже пройшла за часом свій досвід роботи на вулиці, тобто охорони громадського порядку, Муніципальна варта включилась в це питання, тому кращої пропозиції доручити це їм немає “.

Зазначається, що вже сформовано групи за районами міста, які здійснюватимуть “поквартирний обхід” з 07-00 до 09-00 та з 17-00 до 19-00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-11-30