Чоловіки перерахували найнезвичайніші образи для мастурбації

sex

Чоловіки розповіли, які образи для мастурбації, які можуть здатися незвичайними, збуджували їх у юності. Своїми спогадами вони поділилися на Reddit. Багато чоловіків зізналися, що мастурбували на жінок у каталогах білизни. Один із користувачів додав, що використав для збудження медичні матеріали.

“Ілюстрація самодіагностики молочних залоз. Життя важке, коли ти підліток”, – пише користувач Reddit LittleSammyK.

Деякі чоловіки розповіли, що збудження викликали сцени з фільмів.

“В «Іншому світі» була еротична сцена, в якій Кейт Бекінсейл повністю одягнена в шкіру, вона триває близько півхвилини максимум, там ледве видно сосок. Я перемотував її на початок знову і знову, сидячи з пультом в одній руці та членом в іншій”, – Alwaysangryupvotes користувач Reddit.

Користувачі згадали і про те, що іноді в юності мастурбували на малюнки — власні чи зроблені іншими в несподіваних локаціях.

“У літньому таборі хтось намалював у вбиральні на стіні голу жінку у подробицях. Я пішов у туалет і побачив її. Мені знадобилося 20 секунд”, – повідомляє користувач Reddit Darklydreaming93.

Раніше користувачі форуму Reddit розповіли про особливості зовнішності партнерок, що їх приваблюють. Багато чоловіків зізналися, що їм дуже подобається сивина, яка з’являється або завжди була присутня в зачісках обраниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-12-08