Розкрито що змушують пеніс виглядати більше трюки порноакторів

porno_sex

Щоб візуально збільшити розмір пеніса, порноактори користуються кількома неочевидними трюками, розповіла секс-коуч, підкастерша Кейтлін Ніл. Хитрощі акторів фільмів для дорослих вона розкрила у матеріалі для Daily Star. 

Ніл зазначила, що зробити так, щоб їхній пеніс виглядав більше, порноакторам переважно допомагають операторські прийоми.

«У соцмережах усі знають, які перетворюючі властивості мають хороше світло і правильний кут. Відомо, що пеніси виглядають більше збоку, як у порно, а не зверху», — пояснила вона. Крім того, додала коуч, чоловікам часто вибирають мініатюрних партнерок, щоб порівняно з ними статеві органи чоловіків виглядали більш вражаючими.

Проте деякі секрети порнозірок, продовжила вона, доступні всім. За словами Ніл, порноактори намагаються схуднути, щоби жир навколо пеніса і на животі не приховував його справжній розмір. Крім цього, вона порадила зробити інтимну стрижку.

«Порятунок від зайвого волосся — це вишенька на торті, яка перетворює член з великого на величезний. Самотнє дерево на викошеному полі стоїть вище, ніж дерево в лісі», – сказала вона.

Раніше чоловіки та жінки, які знайшли у фільмах для дорослих корисні прийоми, поділилися своїм досвідом. Багато хто відзначив, що завдяки порнографічним роликам навчилися правильно робити кунілінгус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-01-24