Samsung Galaxy A55 та A35 не отримають сім років оновлень, як інші смартфони

Компанія Samsung не підтримуватиме користувачів усіх своїх смартфонів протягом семи років. Про це повідомляє профільне видання SamMobile. 

Журналісти нагадали, що раніше у компанії обіцяли, що власники нових девайсів зможуть розраховувати на семирічну підтримку. Samsung таким чином зобов’язалася випускати оновлення Android та патчі безпеки протягом семи років. Однак потім фірма скоротила ці терміни — нова практика поширюватиметься не всі гаджети.

Автори звернули увагу на рекламні матеріали Samsung Galaxy A55 та A35, офіційний реліз яких відбудеться 11 березня. У тизері йдеться, що телефони матимуть чотири роки підтримки оновлень Android, також апарати отримають п’ять років підтримки патчами безпеки.

На думку журналістів, це розумне рішення з точки зору отримання прибутку, оскільки тривалий термін підтримки не мотивуватиме споживачів купувати нові смартфони. На те, що девайси отримуватимуть поновлення Android протягом семи років, зможуть розраховувати лише власники флагманів.

Наприкінці лютого корейська компанія Samsung показала прототип смартфона, який можна носити на зап’ясті. У фірмі зазначили, що якщо надіти смартфон на руку, він почне фіксувати частоту серцевих скорочень та інші медичні показники.

Раніше повідомлялося, що Samsung Galaxy S25 отримає рекордно потужний процесор Snapdragon.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-03-10