Обстріли Запорізької області: Під Гуляйполем ударний дрон атакував автівку з людьми

Впродовж минулої доби, 28 березня, російські терористичні війська продовжували обстрілювати прифронтові населені пункти Запорізької області. 

Однією з найважчих продовжує залишатися ситуація на Пологівщині.

Як уточнили в поліції, окупанти використовували авіацію та БПЛА, РСЗВ та артилерію.

28 березня росіяни вдарили з авіації по Комишувасі, Малій Токмачці, Роботиному та Малинівці, застосували ударні дрони, артилерію, реактивні системи залпового вогню по Гуляйполю, Залізничному, Левадному, Новоандріївці, Червонодніпровці.

За добу працівники поліції зареєстрували 56 повідомлень про руйнування об’єктів житлової інфраструктури. У Запоріжжі на місцях влучань «шахедів» правоохоронці фіксували наслідки руйнувань, збирали докази воєнних злочинів, рятувальники та працівники комунальних служб надавали постраждалим відповідну допомогу.

У прифронтових населених пунктах зареєстровано 8 авіаударів, 27 ударів із БпЛА, 5 – із РСЗВ та 346 із артилерії. В оселях повилітали вікна, побиті фасади та дахи, деякі будинки та майно громадян знищені вщент.

У селі Залізничне, що неподалік від Гуляйполя, було зафіксовано влучання ворожого безпілотника в цивільне авто, в якому перебували люди. В результаті один із пасажирів звернувся за медичною допомогою, госпіталізації не потребував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-03-29