Дієтолог підказала ідеальний варіант сніданку під час похмілля

zavtrak

Дієтолог Кара Шоу вважає, що після вечірки з алкоголем їжа має виконати дві функції: підвищити рівень цукру в крові та допомогти печінці відновитися. Варіант ідеального сніданку під час похмілля вона підказала виданню Metro. 

Шоу заявила, що сніданок для відновлення після алкогольної інтоксикації має складатися з трьох яєць, половини склянки грибів, половинки авокадо, шматка сиру фета, жмені смажених помідорів та краплі оливкової олії. На думку дієтолога, такий набір продуктів забезпечить організм необхідними білками, жирами, а також вітамінами груп Е та В. Останні, уточнила Шоу, допомагають підтримати печінку, змушену посилено працювати та виводити з організму алкоголь.

Шоу додала, що велика кількість білка у її рецепті сніданку дозволить швидко підвищити рівень цукру в крові. За її словами, через вживання спиртних напоїв, особливо пива та солодких коктейлів, рівень глюкози може сильно впасти. Щоб його підняти, вона порадила з’їсти сніданок упродовж 90 хвилин після пробудження.

Раніше психіатр-нарколог Данило Петров розповів про небезпечні методи боротьби з похміллям. На його думку, найбільш шкідливими є спроби позбавитися алкоголю в організмі, займаючись спортом або відвідуючи лазню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-12-28