Куди зник псевдомер Бердянська?

Мішок на голові та вивіз під конвоєм у невідомому напрямку. Такими є проміжні підсумки безславного «правління» недомірка Сауленка в Бердянську.

Не виключно, що після профілактичних бесід його знову таки повернуть у крісло і він знову нестиме дичину, зачитуючи всілякі марення з папірця.

Але висновок з усієї цієї історії зрадники повинні винести лише один – для окупантів Сауленко видатковий матеріал і їм його не шкода.

Не вийшло з двірниками, що розмовляють з камінням, прибиральницями і педофілами – не біда, в місті ще повно асоціальних елементів і фриків, яких можна кудись «призначити», продовживши, тим самим, божевільний експеримент над Бердянськом.

Але в момент, коли вони тікатимуть звідси, ви їм не будете потрібні від слова зовсім. Тому що зрадників не люблять ніде. І доля на вас чекає зовсім незавидна, або самостійно розчинитися десь на просторах раші, або бути зметеними бердянцями, що повернулися, або присісти років на 12-15 за статтею 111 Кримінального Кодексу України – «Державна зрада».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-07-13