Сергій Штепа зустрівся з ректором “Запорізької політехніки” і ознайомився з роботою приймальної комісії

В середу, 3 серпня, народний депутат України, Сергій Штепа завітав до НУ «Запорізька політехніка» і ознайомився з роботою приймальної комісії.

За словами Штепи, процес реєстрації абітурієнтів добре налагоджений, завдяки автоматизованому завантаженню більшої частини інформації все відбувається дуже швидко. За словами відповідального секретаря приймальної комісії, від учора технічні системи працюють бездоганно, що дозволяє обробляти документи за лічені хвилини.

Ректор НУ «Запорізька політехніка» Віктор Леонідович Грешта розповів народному депутату, що вступна кампанія відбувається за планом, незважаючи на всі обставини. Поки що заяв від вступників трохи менше, ніж було минулого року, однак процес ще триває. Керівництво університету пропрацьовує варіанти організації навчального процесу з урахуванням безпекової ситуації. Зокрема, нині відбувається облаштування додаткових сховищ для учасників навчального процесу на випадок повітряних тривог.

Які ж спеціальності можуть опанувати майбутні студенти?

Факультет комп’ютерних наук і технологій проводить навчання, наприклад, за такими напрямками, як «Інженерія програмного забезпечення» та «Комп’ютерні науки». Факультет радіоелектроніки та телекомунікацій може зацікавити дуже актуальним сьогодні фахом – «Кібербезпека».

На транспортному факультеті користується значним попитом абітурієнтів освітня програма «Транспортні технології».

За думкою Штепи, серед далекоглядних людей буде чимало охочих вчитись за такими напрямками, як «Дизайн», «Будівництво та цивільна інженерія», адже зрозуміло, що після нашої перемоги ці спеціальності користуватимуться неабияким попитом.

Прийом заяв та документів для вступу до НУ «Запорізька політехніка» здійснюється з 29 липня до 23 серпня для осіб, які вступають за результатами Національного мультипредметного тесту.

З 29 липня до 8 серпня відбувається прийом заяв для осіб, які складають співбесіди або творчі конкурси.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-08-04