Ракетний удар по Запоріжжю: окупанти вже не приховують, що б’ють по цивільних об’єктах

В п’ятницю, 7 жовтня,  окупаційні війська Росії вкотре обстріляли Запоріжжя, ворожа ракета прилетіла просто у двір житлового будинку. Відомо як мінімум про одного постраждалого. 

У п’ятницю о 9:50 російські терористичні війська здійснили атаку на Запоріжжі. Одна ракета потрапила просто у двір багатоповерхівки, поряд з якою знаходиться школа, дитячий садок та лікарня. Також неподалік розташований пологовий будинок. За даними голови ЗОВА Олександра Старуха, одна людина постраждала.

При цьому відомий колаборант та представник окупаційної адміністрації Володимир Рогов у своїй соцмережі вже й не приховує того, що російські військові завдають ракетних ударів по цивільних об’єктах у Запоріжжі. Однак при цьому природно згадує деяких “бойовиків Зеленського та іноземних найманців”.

“Удари наносяться по військових об’єктах та об’єктах громадянської інфраструктури, які використовуються бойовиками Зеленського та іноземними найманцями як військові бази та місця зберігання зброї з боєприпасами в моєму рідному Запоріжжі”, – пише Рогов.

При цьому він також несе чергове марення про те, що потрапляння до житлових будинків – це нібито неякісна робота українського ППО.

Рогов вибухнув тирадою про те, що крилаті ракети не несуть загрози місцевому населенню, а “вражають військові та інші об’єкти”.

У мережі користувачі знущаються нам розумовими здібностями зрадника, для якого, мабуть, ракети С-300 запрограмовані тільки на військові об’єкти і апріорі не можуть вражати громадянську інфраструктуру.

Нагадаємо, вчора, 6 жовтня, о 5 ранку російські окупанти завдали удару по житлових будинках у центрі Запоріжжя. Внаслідок ворожих атак дві ракети точно потрапили до житлових будинків у районі центрального проспекту та вулиці Сталеварів. У двох багатоповерхівках повністю зруйновано під’їзди.

Ще одна ракета вдарила між житловим будинком та електротехнічним коледжем по вулиці Миру, де залишилася величезна вирва від “високоточної ракети”.

Наразі відомо, що загинуло 12 людей, 15 вважаються зниклими безвісти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-10-07