Сексолог перерахував обов’язкові для обговорення з партнером теми

sex_fun

Для створення здорових відносин із потенційним партнером обов’язково потрібно обговорити мрії, фетиші та дитинство, розповів сексолог Тодд Барац. Ці та інші теми для дискусії він перерахував у розмові із виданням Daily Mail. 

Фахівець вважає, що насамперед варто обговорити дитинство.

«Єдині відносини, які безпосередньо пов’язані, це стосунки з нашими батьками та партнерами. Чим більше ви знаєте про минуле один одного, тим краще зрозумієте тригери, способи долати конфлікти і таким чином навчитеся миритися», — пояснив Барац.

Крім того, додав сексолог, обговорення мають стосуватися стосунків із попередніми партнерами.

«Що працювало, що не працювало, проблеми, вивчені уроки, знати минуле важливо, щоби побудувати майбутні відносини», — попередив фахівець.

Барац також впевнений, що варто поговорити про улюблені прояви кохання, близькість і турботи — від романтичних слів до сексуальних фетишів, еротичних фантазій і табу.

Важливо чесно обговорювати тригери та розчарування, властиві людині у минулому чи теперішньому, та заохочувати бажання партнера ділитися проблемами, підказав сексолог.

Зрештою, продовжив Барац, парам варто звикнути обговорювати плани з першого дня побачень.

«Діліться мріями, поки засинаєте, піднесеними та грандіозними мріями про професійний успіх. Планами на п’ять, десять, п’ятнадцять та двадцять років», — порадив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-12-07