Промокоди-2023: тенденції, очікування та сподівання

Україна бореться не на життя, а на смерть з агресією цинічного, беспринципного та безжального ворога. Агресор не має жодних моральних устоїв, тому робить усе, аби завдати найбільшої шкоди нашій державі. Починаючи з осені рашисти регулярно випробовують на міцність нашу енергетичну інфраструктуру. Отримуючи по зубах на фронті ці виродки намагаються залякати українців перспективою залишитися зимою без світла, опалення та води. До честі наших енергетиків навіть начебто зруйновані після влучання ракет та дронів енергетичні об’єкти максимально швидко відновлюються, немов казковий птах Фенікс.  

Але й українці ретельно готуються до можливого тривалого періоду без подачі енергоносіїв у власні помешкання. Тому активно скуповують товари, які допомагають пережити блекаут. Така тенденція миттєво відобразилася на статистиці використання промокодів на купівлю товарів та замовлення послуг зі знижкою чи на більш вигідних умовах. Один з найбільших сайтів, на якому можна знайти безліч вигідних пропозицій від вітчизняних інтернет-магазинів, рітейлерів та виробників, promocodius.com регулярно проводить цікаві дослідження споживацьких настроїв українців. Наприклад, тут можна прочитати, наскільки зросли об’єми продажу товарів, які допомогають пережити холодний період року без електрики, подачі тепла та води. Чи перенесуться тенденції останнього кварталу минулого року у новий, 2023 рік? Спробуємо розібратися.

Як пристрої з категорії “про всяк випадок” стали товарами ледь не першої необхідності

Енергетична незалежність перестала бути чимось ефемерним та набула чітко визначений та зрозумілий кожному зміст. На жаль, через ворожі обстріли романтикам не скоро захочеться в майбутньому сидіти ввечері з запаленими свічками. Але навіть наявність свічок не дозволяє зарядити той же смартфон. Та й зігрітися виробами з парафіну та воску можна, хіба якщо купити їх дуже багато.

 

Тому на перший план у багатьох українців вийшла купівля повербанку, генератора, обігрівачів, сонячних елементів та колекторів. Варто відзначити, що шалений попит на такі пристрої суттєво вплинув на їх ціни. Деякі моделі подорожчали ледь не вдвічі. До того ж покупці намагаються вибирати більш потужні, а отже дорожчі варіанти. І все одно, особливо в жовтні та на початку листопада минулого року, відчувався істотний дефіцит таких наявних товарних позицій.

Відповідно зріс і попит на промокоди на знижку під час купівлі засобів для енергонезалежності, аби хоча б якимось чином знизити власні витрати.

За даними експертів promocodius.com:

  • кількість використаних промокодів на купівлю сонячних елементів та колекторів після початку регулярних відключень електрики зросло з 0 (!) до декількох тисяч;

  • вигідними пропозиціями стосовно повербанків зацікавилися майже на 30% користувачів більше, ніж на початку жовтня;

  • промокоди на генератори шукали (і знайшли!) вчетверо більше споживачів;

  • кількість шифрів, які ввели для придбання обігрівачів, камінів та печей, зросла приблизно на третину.

 

Однак хочеться вірити, що наше небо нарешті закриють для ворожих атак. І українці полегшено зітхнуть. А придбані пристрої залишаться про всяк випадок. Адже життя, як всі вже пересвідчилися, здатне в будь-який момент здивувати подіями з розряду не найприємніших.

Які промокоди будуть популярними в 2023 році

Слід очікувати, що популярність конкретних промокодів залежатиме від загальної ситуації на фронті та в країні. Досвід 2022-го показав, що споживацькі настрої змінюються, деколи стрімко, а подекуди досить повільно. Наприклад, вигідними пропозиціями на розваги та проведення дозвілля в перший період після початку війни взагалі майже ніхто не цікавився. Але до літа ситуація змінилася, і виснажені реальністю люди знову потягнулися до ресторанів, почали робити ставки в БК чи грати в онлайн казино. Тому поживемо — побачимо. Шкода лише, що навіть на самому просунутому та крутому сайті-агрегаторі поки немає промокоду на пришвидшення нашої Перемоги. Ось би використати його вже сьогодні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-01-16