Секс-коуч дав пораду жінці яка не може збудитися без порно

sex2

Спробувати зайнятися медитацією варто, якщо не вдається порушитись без перегляду та уяви порнографічних сцен, вважає секс-коуч Річ Юзвяк. Таку пораду майже не вміє відчувати оргазм без жінці він дав у колонці для видання Slate. 

Лист у видання написала 26-річна дівчина, яка донедавна відчувала оргазм лише під час перегляду фільмів для дорослих. Крім того, вона прагнула повторювати у ліжку те, що помітила у відео.

«Я не бачила в цьому проблеми, але мене почала обтяжувати симуляція оргазмів — особливо з коханою людиною, яка мені подобається і якої я поважаю. Також я більше не хотіла засновувати свої дії у ліжку на тому, що я бачила у порно», – розповіла дівчина.

Автор листа зізналася, що відмовилася від порно і після цього навіть випробувала зі своїм партнером кілька справжніх оргазмів під час орального сексу.

“Тепер проблема в тому, що мені потрібно уявляти собі порноцінки, щоб збудитися і закінчити, але водночас концентруватися на своєму задоволенні”, – описала свою проблему дівчина. Вона попросила експерта пояснити, як почати отримувати задоволення від інтимного контакту без фантазій.

Секс-коуч Юзвяк у відповідь зазначив, що дівчина вже досягла певного прогресу — почала відчувати оргазм із партнером. Він запропонував їй постаратися абстрагуватись і від фантазій.

«Спробуйте на кілька хвилин сфокусуватись на відчуттях, а не на картинці у своїй голові. Подивіться, чи вам подобається. Якщо ні, якщо процес не йде, ви завжди можете повернутися до фантазій», – сказав він.

Крім того, він порадив дівчині зайнятися медитацією. “Якщо не медитуєте, спробуйте почати – це розвиває здатність контролювати думки”, – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-01-26