Названий спосіб покращити сексуальне життя

sex7

У відпустці люди частіше займаються незвичайним сексом і налагоджують тісніші стосунки. Спосіб покращити сексуальне життя назвало видання Dmarge з посиланням на опитування туристичного сервісу. 

Одна з провідних туристичних фірм Австралії провела опитування серед 1500 осіб у віці 18-54 років і з’ясувала: щоб стати ближчими з партнером, потрібно вирушити у спільну подорож.

Більшість респондентів (86 відсотків) зізналися, що у відпустці їм вдається займатися сексом набагато частіше, ніж у будні. Більше того, 73 відсотки опитаних зізналися, що у відпустці займаються незвичайним сексом, на який не наважилися б у звичайному житті.

У відпустці люди частіше займаються сексом у громадських місцях, на пляжі та навіть сексом утрьох

«Результати дослідження показують тісний зв’язок між подорожами та романтикою. Це підкреслює позитивний вплив, який може відпустка відпустка на особисті відносини», — прокоментував представник туристичної компанії Райан Хенлі.

Однак постійне перебування пліч-о-пліч підходить не всім. Половина учасників опитування (52 відсотки) повідомила, що їм некомфортно жити в одному номері, особливо через загальний туалет. Майже три чверті учасників (71 відсоток) повідомили, що потребують усамітнення під час відпустки, кожен п’ятий (21 відсоток) завершив відпустку достроково через сварку, а кожен восьмий (12 відсотків) взагалі припинив стосунки під час подорожі.

Найпоказовішим питанням для респондентів був такий: що ви віддасте перевагу — зустріти кохання, але ніколи не подорожувати, чи подорожувати і бути вільним, але без кохання? Більше половини учасників опитування (57 відсотків) обрали мандрівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-02-28