У Запоріжжі скандал навколо нових кадрових перестановок в облдержадміністрації

Днями в мережі з’явилася інформація про те, що голову департаменту охорони здоров’я Запорізької ОДА Олексія Кулініча звільнили з посади. 

За неофіційною інформацією, на його місце збиралися поставити Ірину Куліш, яка з недавніх пір є головою 5-ї дитячої лікарні. Однак, після скандалу, що розгорівся, її кандидатуру вже не розглядають.

У вівторок, 4 квітня, у соцмережах з’явилася інформація, що Олексія Кулінича звільнили з посади голови департаменту охорони здоров’я у Запорізькій облдержадміністрації.

Як повідомляв паблік “Запоріжжя.Інфо”, на його місце просували Ірину Куліш, яка на даний момент працює головним лікарем 5-ої дитячої лікарні. Нагадаємо, раніше Ірина Куліш була в.о. директора Запорізької інфекційної лікарні, а в лютому 2023 року була призначена директором 5-ої дитячої міськлікарні.

При цьому була інформація, що контракт із нею уклали на 3 роки. А саму персону Куліш пов’язують із відомою бізнес-політичною групою. Як розповіли джерела в ОДА, Куліш справді розглядали на посаду нового голови обласного департаменту.

Однак після того, як інформація про її призначення з’явилася у публічному просторі, це викликало негативну реакцію у владних та політичних структурах. І ось уже сьогодні, 6 квітня, стало відомо, що її кандидатуру відхилили та більше не розглядають. Так, зараз обласний департамент охорони здоров’я працює без керівника і хто може стати його новим директором поки що невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-04-07