Сексотерапевт підказав спосіб м’яко відмовити партнерові у сексі

sex5

Сексотерапевт Тодд Баратц підказав спосіб відмовити партнерові у сексі так, щоб і не образити його, і не зіпсувати стосунки. На пост, опублікований фахівцем у Instagram, звернуло увагу видання Daily Mail. 

Американський сексотерапевт закликав відмовляти своїм коханим із любов’ю та у максимально м’якій формі. Головне правило, на його думку, ніколи не говорити «ні» чоловікові, який ініціює секс. «Натомість скажіть: “Я люблю тебе і люблю займатися з тобою сексом, але я втомився/засмутився/не в настрої”. Будьте добрішими!» — порадив парам Баратц.

Експерт нагадав, що нешкідлива на перший погляд пряма відмова поблизу може сильно поранити людину, тому потрібно пам’ятати про її почуття.

“Тож увімкніть здоровий глузд і будьте милими”, – сказав він.

Крім того, Баратц порадив тим, хто отримав відмову, не приймати його на свій рахунок і не робити поспішних висновків щодо проблем у відносинах. За словами сексотерапевта, згодом пристрасть згасає у всіх парах, тому слід навчитися з цим справлятися.

“Це дуже важливо, інакше секс буде наповнений образами і занепокоєнням”, – сказав фахівець.

Раніше психолог Дар’я Яушева назвала способи зберегти пристрасть у 30-річному шлюбі. За її словами, отримувати яскраві емоції у довгих відносинах допоможуть ніжність та постійний тактильний контакт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-04-22