У Запоріжжі шукають свідків резонансної ДТП, в якій постраждали 4 особи

У неділю, 23 квітня, у Запоріжжі на Набережній в районі парку Перемоги сталася серйозна ДТП – постраждали 4 особи, серед них двоє підлітків. 

У мережі шукають свідків аварії, а також просять допомогти зібрати гроші на операції для постраждалого підлітка та його сестри.

Нагадаємо, аварія сталася вранці 23 квітня у районі парку Перемоги на Набережній магістралі. Внаслідок ДТП постраждало 4 особи. Серед них двоє підлітків, їх затисло конструкціями автівки.

Діставали постраждалих надзвичайники за допомогою спецінструменту.

Тепер у мережі збирають кошти на операції та лікування для підлітка та його сестри. У мережі друг хлопця розповів, що має ребро в легенях, у його сестри також сильні пошкодження. Їм обом потрібні операції.

“Хлопці – мій близький друг, зі своїми другом і сестрою потрапили в ДТП.. потрібні гроші – відкритий збір, допоможіть фінансами. пошкодження, обом потрібна операція..”, – написав один іх користувачів мережі.

Реквізити мами дітей: 5457 0822 7829 5865 (Дубовник Наталія) Також рідні шукають свідків аварії та у разі наявності будь-якої інформації зв’язатися з мамою Наталією за номером: +38(098)-532-55-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-04-27