В запорізькій квартирі Юлії Юцик обрушилася стеля, – ФОТО

Народна депутатка Юлія Яцик показала свою запорізьку квартиру на де в неї утворилась діра в стелі.

За словами депутатки, надзвичайна подія сталася через протікання покрівлі в багатоповерхівці за адресою бульвар Шевченка 22.

“Ні, це не наслідки обстрілу. Це — моя квартира.. і діра в стелі, яка, скорше за все, утворилась через протікання покрівлі в багатоквартирному будинку. А ще – це результати бездіяльності КП “Запоріжремсервіс” Запорізької міської ради, до якої мешканці будинку по бул. Шевченко,22 неодноразово звертались з приводу проведення ремонту покрівлі. Не знаю за які такі заслуги директор комунального підприємства Сергій Сіроус, потрапив до книги “Незламні запоріжці”, бо обʼєкти його відання виявилися “зламними”, –  пише Яцик, публікуючи відповідні фото.

Яцик уточнила, що придбала цю квартиру ще у 2012 році і утриманням будинку займалися виключно мешканці багатоповерхівки, а не працівники керуючої компанії.

Народний депутат закликала в.о.мера Анатолія Куртєва особисто проінспектувати роботу КП.

“Поки шукала обслуговуючу компанію, зайшла на сайт, подивилась перелік послуг КП і просто не втрималась! Яке прибирання сходових клітин? Та якби не сусідка знизу… Які поточні ремонти, заміна лампочок чи вікон у підʼїздах? З 2012 року, коли я придбала цю квартиру, все це мешканці будинку робили за власний кошт. Що взагалі робиться Вами на сплачені нами (навіть з переплатою) кошти на утримання будинку?! Пане Anatolii Kurtiev запрошую Вас особисто проінспектувати роботу Ваших комунальщиків — тут, зовсім недалеко, метрів двісті від мерії, в самісінькому центрі міста”, – підсумувала Яцик.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-08-08