У Microsoft визнали відмову від Windows Phone помилкою

smart

Керівник Microsoft Сатья Наделла пошкодував, що його компанія перестала розвивати проект мобільних телефонів. Про це голова корпорації розповів в інтерв’ю Insider. 

“Рішення, про яке, я думаю, багато хто говорить, – одне з найважчих рішень, які я прийняв, коли став генеральним директором”, – заявив Наделла, визнаючи закриття проекту Windows Phone помилкою. За словами підприємця, компанія мала продовжувати розвивати напрямок мобільних телефонів та операційних систем.

Наделла зазначив, що корпорація свого часу припустилася кількох серйозних помилок. “Озираючись назад, я думаю, що могли б бути способи змусити це працювати”, – наголосив топ-менеджер.

За словами журналістів, Наделла став третім керівником Microsoft, котрий назвав закриття проекту Windows Phone помилкою. До нього схожі заяви робили засновник корпорації Білл Гейтс та колишній керівник фірми Стів Балмер.

При цьому Балмер спочатку висміював iPhone та інші подібні пристрої, підкреслюючи, що девайс без кнопкової клавіатури не буде цікавим для бізнес-аудиторії.

Наприкінці серпня журналісти видання The Register виявили патент на доладний смартфон американської компанії Microsoft. У документі йдеться, що новий девайс здатний складатися на 360 градусів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-10-26