Opel представив оновлений електричний фургон Movano

Opel Movano Electric тепер оснащений електродвигуном потужністю 270 л. і крутним моментом 400 Нм. Новий акумулятор ємністю 110 кВт/год дозволяє Movano Electric проїхати до 420 км без підзарядки, що на 170 км. більше, ніж у попередньої версії. 

Новинка є найбільшою моделлю у лінійці легкого комерційного транспорту Opel. Movano Electric доступний із обсягом вантажного відсіку до 17 кв. м. та вантажопідйомністю до 1,5 тонн.

У Movano Electric було змінено дизайн передньої та задньої частини, крім того стали доступні світлодіодні фари. В оновленій кабіні водія тепер є інформаційно-розважальна система з кольоровим сенсорним дисплеєм розміром 10 дюймів, а також бездротове заряджання смартфона та безключовий запуск двигуна.

Як опція доступне центральне сидіння Eat & Work, яке можна перетворити або на робочу поверхню, наприклад. для ноутбука або в невеликий столик з підсклянником.

Оновлений фургон доступний з новими системами безпеки. На додаток до розпізнавання дорожніх знаків, попередження про автомобілі в сліпій зоні та можливості екстреного гальмування тепер є такі нові функції як попередження про втому водія, допомога в утриманні смуги руху, адаптивний круїз-контроль, датчики паркування на 360 градусів та цифрове дзеркало заднє .

Анонсовано, що у 2024 році з’явилася версія Opel Movano Hydrogen на водневих паливних елементах, яка матиме запас ходу до 400 км та можливість заправки воднем лише за п’ять хвилин.

Opel Movano також доступний з турбодизельними двигунами потужністю 120 к.с., 140 к.с. та 180 к.с.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-11-23