BILD: Росія планує захопити Харків та лівобережну частину Запоріжжя та Дніпра

Сенсаційний матеріал опублікувало німецьке видання BILD, журналісти таблоїда із посиланням на власні джерела пишуть, що в плани РФ входить окупація більшої частини лівобережної України. 

За інформацією, яку отримали представники BILD, у 2024 році Росія планує взяти під свій контроль всю територію Донецькою та Луганською областей та дійти до річки Оскол у Харківській області.

В Кремлі вже розробили план довготривалої війни, при цьому росіяни впевнені, що підтримка України Заходом знизиться, що дозволить досягнути нових успіхів та захопити лівобережну частину міст Дніпро та Запоріжжя, а також продовжувати війну до 2026 року.

BILD пише про плани РФ:

До кінця 2026 року планується наступати далі на захід до Дніпра, захопивши значну частину Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей,  включаючи Харків та лівобережну частину Дніпра та Запоріжжя.

Всі східні території лівіше за Дніпро повинні бути завойовані протягом 36 місяців. При цьому Кремль вже підрахував, що щороку буде втрачати в Україні до 100 000 військовослужбовців.

На Херсонському фронті росіяни наступальних операцій не планують і будуть утримувати оборону по Дніпру.

Якщо Москва зможе досягти своїх цілей, то зможе окупувати майже повністю Запорізьку область та близько половини Дніпропетровської.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-12-15