Форін-офіс: забезпечення успіху України – найбільше випробування для нашого покоління

Забезпечення успіху України у протистоянні російської агресії є «найбільшим випробуванням для нашого покоління», заявив, виступаючи у середу у британському парламенті, представник Міністерства закордонних справ Великобританії Ендрю Мітчелл. 

«ЄС погодив багаторічний пакет фінансування у розмірі 50 млрд євро, Німеччина подвоїла свою військову допомогу, і найближчими тижнями очікуємо, що ще кілька наших партнерів підпишуть двосторонні угоди щодо безпеки з Україною. І ми посилюватимемо тиск», — сказав Мітчелл.

“Ми можемо зробити більше. Це означає, що ми повинні використовувати санкції, щоб перешкодити бізнесу фінансувати військову машину Путіна і всіма законними шляхами використовувати російські активи, що підпадають під санкції, в країнах «Великої сімки» для підтримки України», — перерахував Ендрю Мітчелл кроки щодо подальшого посилення тиску на Росію.

Раніше повідомлялось, що Росія готова застосувати ядерну зброю на ранній стадії конфлікту з великою світовою державою або при втраті 20% підводних човнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-02-28