Шведська компанія SJ AB надіслала українським залізничникам функціональний одяг

Шведська залізнична компанія SJ AB днями відправила українським залізничникам функціональний одяг, який вже передано за призначенням, – повідомили в профспілці залізничників та транспортних будівельників України.  

Спецодяг було надіслано працівникам філій АТ «Укрзалізниця» з прифронтових та деокупованих територій. Одяг отримали ті залізничники, які виконують роботу на відкритому повітрі та усуває наслідки обстрілів.

Варто зазначити, шо в лютому 2024 року понад тисячу одиниць одягу – утеплені і флісові куртки, кардигани, футболки-поло – отримали працівники філії «Вокзальна компанія». Трохи раніше понад 900 одиниць отримали працівники «Пасажирської компанії», ще понад 200 – працівники відомчої охорони.

«Це справжній жест солідарності, – зазначив голова об’єднаної профорганізації «Пасажирська компанія» Вадим Кукса. – Ми вдячні всім, завдяки кому змогли відправити одяг нашим спілчанам у міста, які щодня потерпають від обстрілів – Харків та Миколаїв».

Ситуація із спецодягом на “Укрзалізниці” наразі залишає бажати кращого, залізничники скажраться на повну або часткову його відсутність, що ускладнює виконання виробничих завдань.

Раніше повідомлялося про середню зарплату на Укрзалізниці в січні-2024.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-03-08