Чоловікам назвали дієві способи посилити сексуальну енергію

sex21

Сексолог, практикуючий психолог Олена Тучкова підказала чоловікам кілька дієвих способів підтримки сексуальної енергії на високому рівні. 

Тучкова підкреслила, що чоловіча сексуальність залежить від стану фізичного здоров’я, проте чималу роль відіграють і психологічні чинники. Так, за її словами, хронічний стрес може призвести до проблем з ерекцією, занепокоєння та тривожні думки відволікають від збудження та призводять до труднощів із досягненням оргазмів. Крім іншого, інтерес до сексу може згаснути через депресію, пригнічений стан і часті сімейні конфлікти, попередила сексолог.

Щоб посилити сексуальний потяг і отримувати більше задоволення від інтимної близькості, Тучкова порадила частіше концентруватися на отриманні позитивних емоцій. Також, на її думку, корисно регулярно займатись спортом.

“Фізична активність сприяє підвищенню рівня ендорфінів, гормонів щастя, які посилюють сексуальне бажання”, – пояснила експерт.

Сексолог додала, що для підвищення лібідо важливо підтримувати емоційну близькість із сексуальною партнеркою. Вона рекомендувала відверто обговорювати еротичні фантазії, а також частіше експериментувати в ліжку, щоб створити в парі атмосферу довіри та комфорту.

Раніше психотерапевт Аврум Вайс пояснив причини страху чоловіків перед сексом та перед партнерками. За його словами, страх перед жінками та сексуальною близькістю виникає у чоловіків через низьку самооцінку, депресію, тривогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-03-17