Знайдено спосіб зробити секс у звичній позі яскравіше та приємніше

sex17

Секс у місіонерській позиції приємний і невтомний, але часом нудний, вважає сертифікований психотерапевт з питань сексу та стосунків Джіджі Енгл. Спосіб урізноманітнити звичну позу вона назвала виданню Men’s Health

Енгл порадила охочим урізноманітнити секс спробувати позу «черепашки». За її словами, ця позиція — варіація місіонерської пози, але, на відміну від неї, дозволяє досягти глибшого проникнення.

“Вона називається “черепашка”, тому що приймаючий партнер складає тіло навпіл, як черепашку”, – пояснила сексолог.

Фахівець уточнила, що жінці потрібно лягти на спину, підняти ноги та підтягнути їхні груди — в ідеалі кісточки мають опинитися на одному рівні з вухами. Далі чоловік розташовується зверху, руки опускає поруч із партнеркою та спирається на них.

«Це дуже хороша поза для лінивого сексу. Знадобиться певна гнучкість, але переважно потрібно просто лежати і насолоджуватися», — зазначила Енгл.

Секс-терапевт попередила, що «черепашку» не варто пробувати тим, хто має проблеми зі спиною, оскільки довго утримувати таке положення тіла може бути складно і навіть болісно.

Раніше сертифікований фахівець із сексу та відносин Джорджія Грейс порадила освоїти метод Ківіна, щоб доставити жінці дивовижне задоволення. Вона пояснила, що ця техніка є варіацією оральних ласок.

Раніше компанія з продажу секс-іграшок провела аналіз пошукових запитів у Google та виявила еротичні фетиші, якими користувачі цікавилися найчастіше. За версією експертів, очолив цей список фут-фетишизм — кількість щомісячних запитів на цю тему перевищила 76 тисяч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-04-01