Розкрито найкорисніший сорт сиру

Моцарелла є найкориснішим сортом сиру, переконаний кардіолог Ченг-Хан Чен. Його думка наводить New York Post. 

Чен зазначив, що більшість сортів сиру негативно впливають на здоров’я серця та судин, оскільки в них міститься надто багато насичених жирів та натрію. Тим часом у моцареллі цих речовин набагато менше, каже лікар, що робить цей сорт кориснішим для роботи серцево-судинної системи.

За словами Чена, моцарелла має інші переваги для здоров’я. Як і в інших молочних продуктах, у цьому сирі багато білка та кальцію, тому він корисний для м’язів та кісток. Крім того, кардіолог назвав моцареллу добрим джерелом пробіотиків, необхідних для нормальної роботи кишечника та імунітету.

Найбільш шкідливим для серця Чен вважає так званий американський сир через його високу жирність. Лікар уточнив, що попередження про ймовірний ризик не означає, що такий сир не можна їсти. Щоб уникнути негативних наслідків, він порадив їсти цей продукт невеликими порціями і не щодня.

Читайте також: Почему в Украине шоколад может подорожать вдвое, а качество шоколадок будет падать

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2024-04-09