Для зниження ризику розвитку цукрового діабету та хвороби Альцгеймера потрібно їсти продукти з клітковиною. Їх назвало видання The Sun.
За даними Національної служби охорони здоров’я, продукти з клітковиною покращують роботу кишечника та знижують ризик розвитку багатьох захворювань. Крім того, клітковина корисна для роботи мозку. У матеріалі зазначається, що регулярне вживання її зменшує ризик розвитку старечої деменції.
Корисна для здоров’я клітковина міститься в цільнозернових пластівцях для сніданку, квасолі та бобових, картоплі зі шкіркою, горіхах та насінні, свіжих фруктах та овочах, цільнозерновому хлібі та макаронах, підкреслили у статті.
Мінімум 30 грамів чистої клітковини необхідно з’їдати щодня для підтримки здоров’я
Раніше Сильний потяг до солодкого назвали ознакою серйозних хвороб.
Спасибо!
Теперь редакторы в курсе.