WhiteBIT: основне про біржу та відгуки

Біржа WhiteBIT досить молода, але вже демонструє значні показники обсягів торгів за добу та має велику кількість зареєстрованих користувачів. Компания була зареєстрована в Естонії, але створена крипто ентузіастами з України. Ця крипто біржа одна із небагатьох, що пропонують придбання криптовалюти та її обмін на фіатні активи, зокрема, цифрові активи тут можна придбати за гривні. 

Платформа пропонує повний набір інструментів для трейдингу та отримання пасивного прибутку. Крім того, велику увагу біржа приділяє забезпеченню надійності активів, за що входить у рейтинг найнадійніші крипто біржі України.

Можливості платформи WhiteBIT

WhiteBIT біржа пропонує зручну у використанні платформу для проведення різноманітних транзакцій з криптовалютами. Біржа дозволяє проводити транзакції з понад 100 парами. На біржі зареєстровано вже понад 500 тисяч користувачів.

Інструменти:

  • Торгівля активами. Трейдинг – це отримання прибутку від різниці курсів

  • Смарт стейкінг. Клієнт біржі робить депозит та отримує відсотки за інвестиціями на свій акаунт. Залежно від терміну стейкінгу, платформа пропонує опції отримання прибутку. Біржа WhiteBIT надає можливість отримання до 30% прибутку від суми депозиту за рік.

  • Торгівля на спотовому ринку

  • Децентралізована платформа DEX. Користувачі отримують дохід за забезпечення ліквідності.

  • P2p – обмін активів між користувачами з усього світу

  • Коди. Завдяки цьому інструменту можна швидко переводити кошти з одного облікового запису на інший

  • Торгівля з кредитним плечем

WhiteBIT біржа пропонує обмежений набір інструментів для користувачів, які не пройшли верифікацію. Для отримання повноцінного доступу до функціоналу платформи Рекомендується пройти процедуру KYC. Її суть полягає в перевірці інформації про клієнта, та робіться це з метою підвищення рівня надійності компанії.

Крипто біржа акцентує увагу на забезпеченні безпеки та надійності своїх клієнтів та їх коштів. 96% усіх активів біржа зберігає на холодних гаманцях, та лише 4% залишаються на гарячих.

Відгуки про біржу White BIT в більшій мірі позитивні. Загалом можна сказати, що користувачі задоволені роботою з платформою, особливо своєчасною реакцією служби підтримки біржі, яка моментально відповідає на повідомлення та оперативно допомагає з вирішенням складнощів. Кожен починаючий трейдерів стикається з труднощами, та це зовсім нормально, якщо ви задаєте питання. Також клієнти високо оцінюють мобільний додаток WhiteBIT, який дозволяє займатися трейдингом та користуватися всіма інструментами платформи будь де.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-02-22