ЗМІ: В Мелітополі знайшли труп 13-річної дівчинки

В одному з парків окупованого Мелітополя було закопано вбиту 13-річну дівчинку. Перед смертю дитину зґвалтували та побили.

Місцеві ЗМІ припускають, що до цього причетні окупанти.

На території відпочинкового парку ім. Горького в Мелітополі собака, який гуляв із господарем, вирив із землі напіврозкладену дитячу руку. Про це повідомляє місцеве видання “Ріа-Мелітополь”.

На місце події викликали поліцію, роль якої виконують ставленики окупантів. З’ясувалося, що на майданчику для вигулу тварин було закопано труп 13-річної дівчинки.

Відомо, що вона зникла приблизно місяць тому, і з того часу зв’язку з дитиною не було. Як розповіли близькі родини загиблої дівчинки, перед смертю її зґвалтували та побили.

На тілі збереглися тілесні ушкодження. Мелітопольське видання припускає, що до смерті дитини можуть бути причетні російські окупанти.

“Про можливе причастя до злочину окупантів говорить той факт, що родичам наполегливо рекомендують не розголошувати. Про те, що російські окупанти не шкодують нікого, в тому числі і дітей, необхідно пам’ятати всім мелітопольцям. І особливу увагу приділити безпеці підлітків”, – йдеться у публікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-07-27