Жителів Мелітополя почали мобілізовувати в російську армію

Після оголошення часткової мобілізації в Росії її хочуть оголосити і на окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей. Так, мер Мелітополя Іван Федоров закликав чоловіків залишати захоплені території.

Нагадаємо, вчора, 21 вересня, путін зробив заяву, де оголосив початок часткової мобілізації у Росії. Так, раніше гауляйтер Запорізької області Балицький оголосив про дати проведення псевдореферендуму щодо приєднання до Росії.

З 1 жовтня виїзд через блокпост в окупованій Василівці здійснюватиметься лише за деякими перепустками. У зв’язку з усіма цими подіями, мер Мелітополя Іван Федоров у своєму Телеграм-каналі закликав чоловіків евакуюватися з окупованих територій у найкоротший термін.

“Кремлівським диктатором підписань Указ про оголошення мобілізації! На окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей пройдуть найжорсткіші заходи! За чоловіками буде улаштовано справжнє полювання ! написав Федоров. Він також зазначив, що залишилося лише 10 днів, щоб виїхати з окупації без “перепустки”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-09-22