Окупанти призначили “наглядачем” Мелітополя племінника Кадирова

В окупований Мелітополь приїхав новий “наглядач” якого на відповідну посаду призначили російські терористи і це –  — племінник голови Чечні, Рамзана Кадирова.

Про це у коментарі ЗМІ повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Він уточнив, що раніше окупаційну владу Мелітополя очолював Мурад Саїдов.

Дословно коментао Федорова лунав так: “Раніше це був якийсь Мурад Саїдов, який контролював фінансові потоки, мародерства і викрадення людей. Сьогодні це племінник Кадирова, який де-юре був у Чечні міністром аграрної політики, а зараз приїхав до Мелітополя грабувати наше цивільне населення”.

Міський голова Мелітополя додав, що окупанти призначили наглядачем саме племінника Кадирова з метою продовжувати грабувати місцевих аграріїв та підприємців.

“Всі добре пам’ятають, коли вони (ред. — кадирівці) з майданчика у Мелітополі вкрали комбайни, а власник цих комбайнів по GPS побачив, що ці комбайни знаходяться у Чечні. Якщо він прислав свого племінника, який має відношення до аграрної галузі, то, звичайно вони мають на меті викрадати зерно у наших аграріїв”, – розказав Федоров.

Мер Мелітополя зауважив, що зараз практично зупинився експорт зерна, тому що все збіжжя викрадається окупантами, гроші сільгоспвиробники за зерно не отримують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2022-12-10