Гінеколог: під час овуляції жінка стає більш бажаною для партнера

Жінка стає більш бажаною для партнера під час овуляції. Про вплив жіночого циклу на сексуальне життя акушер-гінеколог Мері Джейкобсон розповіла газеті The List. 

Лікар зазначила, що жінки приділяють більше уваги самій менструації, тоді як овуляція відіграє не менш важливу роль у багатьох сферах жіночого життя. Саме в цей момент жіноче тіло досягає максимальної привабливості для чоловіків.

14 днів термін, що відокремлює овуляцію від наступної менструації

У період овуляції жінка може частіше від звичайного відчувати голод або відчувати раптовий приплив енергії. Також можуть спостерігатися рясні виділення, здуття живота, чутливість грудей та підвищена температура тіла, розповіла Джейкобсон.

Під час підготовки до вивільнення та можливого запліднення яйцеклітини жіноче тіло зазнає маси змін, у тому числі і зовнішніх. Так організм повідомляє, що жінка готова до зачаття дитини, доповнила лікарка.

“Під час овуляції запахи та загальна привабливість посилюються. Особливо ці сигнали вловлюють партнери жінок. Жінки в очах чоловіків стають сексуальніше привабливими”, – додала Мері Джейкобсон.

Помітно впливає овуляція і сексуальне бажання. Жінки відчувають сильну потребу в сексі в дні, що передують овуляції, але як тільки починається овуляція, потяг різко падає, розповіла Джейкобсон.

“Всі – від бажання зайнятися сексом і до активного догляду за собою – це способи, за допомогою яких гормони повідомляють, що почалася овуляція”, – підсумувала акушер-гінеколог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-02-05