Мешканці Запоріжжя просять міську владу знизити ціни на проїзд у муніципальних автобусах

avtobus_zp

Запорожці створили петицію, в якій просять міську владу переглянути тарифи на проїзд у муніципальних автобусах. Місцеві жителі просять зменшити ціну з 12 до 10 гривень.

Нагадаємо, що ще у червні 2022 року міська влада Запоріжжя встановила нові тарифи на проїзд у громадському транспорті. З того часу вартість проїзду в муніципальному автобусі складає 12 гривень.

На сайті електронних петицій Запоріжжя було опублікувано ініціативу згідно з якої, місцеві мешканці просять міську владу зменшити вартість проїзду у комунальних автобусах з 12 гривень до 10 гривень.

Автор петиції зазначає таке рішення, може зробити міські автобуси найбільш конкурентними з маршрутками, в яких проїзд 12 гривень.

Дослівно у петиції йдеться: “Просимо знизити вартість проїзду на комунальних автобусах до 10 грн. Зниження вартості проїзду з 12 грн до 10 грн на комунальних автобусах зробить їх конкурентнішими з маршрутками, в яких проїзд теж 12 грн на таких самих напрямках. Все-таки на маршрутах працюють великі автобуси, які вміщують більше пасажирів. Також різниця в 2 грн дешевша за маршрутки, дасть платному пасажиру хоч якийсь стимул, щоб вибрати комунальний автобус”.

До закінчення терміну збирання підписів залишилося близько 50 днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-02-17