Періс Хілтон назвала причини свого страху перед сексом у юності

Модель та актриса Періс Хілтон зізналася, що в юності була сором’язливою дівчиною і боялася сексу. Причини свого страху вона розкрила у книзі “Періс: мемуари”, уривок з якого опублікувало видання The Times. 

42-річна теледіва розповіла, що в юності намагалася якнайдовше не вступати в інтимну близькість із чоловіками.

«Я завжди відтягувала цей момент. Я могла годинами просто цілуватися без продовження. Я боялася всього цього», – зізналася секс-символ нульових. За її словами, друзі невтомно обговорювали свої пригоди та оргазми, ділилися досвідом. Хілтон вважала, що все це можливо тільки в кіно.

У 19 років Хілтон виявилася втягнутою у скандал. Вона познайомилася в барі з чоловіком, який був значно старшим за неї (у книзі вона не назвала його імені). Він вмовив дівчину зайнятися сексом під прицілом відеокамери. Хілтон намагалася чинити опір, запевняючи, що почувається не у своїй шкурі, на що залицяльник відповів: «Я завжди так роблю. І якщо не хочеш ти, захоче інша».

“Взаємини із тим чоловіком затяглися. Через кілька років після розлучення він злив в інтернет наше інтимне відео. Це був удар під дих для мене та всієї моєї родини. Я не знала, що робити і як розповісти батькам. Після новини мати злягла, а батько почав дзвонити адвокатам. І найжахливіше – це могли побачити мої молодші брати та сестри”, – розповіла Періс Хілтон.

Табоїди обрушилися на сім’ю Хілтон. «До мене приклеїли ярлик секс-символу, коли я навіть не розуміла, що це таке, — згадує Періс у спогадах. — І, коли люди побачили ролик, вони не сказали: “О, та вона ікона”, вони кричали: “Повія!”

Хілтон обурювала несправедливість. Вона тижнями ховалася від людей, ховалася від камер, відмовлялася від заходів та зйомок. Але ніхто не засудив людей, які смакують подробиці секс-відео з дівчиною-підлітком

У спогадах Хілтон заявила, що за жодних обставин не стала б зніматися в порнофільмах, якби її не залучили до цього насильно.

«Якби це був мій свідомий вибір, то я зробила б все на рівні. Це були б гарні декорації, розкішний макіяж. Я б не виглядала як шматок гівна, як у записі, зробленому проти моєї волі. Я монетизувала б свій вибір. І пішла б у банк відкривати рахунок із високо піднятою головою», — підбила вона підсумок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-03-06