Financial Times: сивина стала трендом у чоловіків у 2023 році

sedina

Натуральна сивина стала трендом у чоловіків у 2023 році. Відповідний матеріал публікує Financial Times. 

За інформацією видання, відомі особи все частіше виходять у світ із сивим волоссям, а також знімаються в рекламних кампаніях брендів. Так, наприклад, сиві режисери Абель Феррара, Девід Кроненберг, Джим Джармуш та Педро Альмодовар стали учасниками промо Saint Laurent, а актор Венсан Кассель позував для модного дому Prada.

Крім них, моду на згадану зачіску пішов режисер Лука Гуаданьїно, який знявся в рекламі люксової марки Loewe, актори Адам Драйвер, Марк Руффало, Патрік Демпсі і Пірс Броснан, а також манекенник Тань Франс та інші інфлюенсери.

“Сивина випромінює впевненість у собі і відокремлює чоловіків від хлопчиків”, – вважає перукар Джоді Тейлор.

У свою чергу модель Джоель Фремптон, який працює в індустрії понад 25 років, розповів, що сивина не завадила йому в роботі. На його думку, зараз модний бізнес став більш відкритим та різнобічним, тому у чоловіків зникла необхідність приховувати ознаки старіння. “Всі, з ким я співпрацював, позитивно відгукувалися про сивину”, – сказав він.

У лютому перукар Анджело Валлільо назвав найкращі стрижки для сивого волосся. За словами стиліста, на володарках сивини будуть добре виглядати боб або асиметричні зачіски. При цьому Валлільйо зазначив, що перед процедурою необхідно проконсультуватися з майстром, оскільки дані стрижки можуть не підійти за формою особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-05-22