Обстріли Оріхівщини: В мережу потрапили нові ФОТО

У п’ятницю, 9 червня, російські окупанти скинули авіабомби на Гуляйполе та обстріляли населені пункти Пологівщини з артилерії та РСЗВ, також вдарили зі «Смерчів» по Запорізькому району. 

Внаслідок атак зафіксовані руйнування лікарні, освітнього закладу, житлових будинків. Загинули двоє мешканців Гуляйполя.

Всього було зареєстровано 24 повідомлення про руйнування у 17 населених пунктах. Ворог атакував Комишуваху, Гуляйполе, Залізничне, Преображенку, Новопавлівку, Ольгівське, Чарівне, Червоне, Білогір’я, Темирівку, Малинівку, Новодарівку, Новоандріївку, Гуляйпільське, Щербаки, Кам’янське, Степове.

Вчора росіяни обстріляли з РСЗВ «Смерч» територію Комишуваської ОТГ, снаряд влучив у земельну ділянку поблизу житлового будинку. Вибуховою хвилею в домівках пошкоджені дахи, вікна та фасади.

У результаті ворожого обстрілу пошкоджені житлові будинки на Оріхівщині. Бомбами з тактичної авіації зруйновано приміщення медзакладу в Гуляйполі та довколишню інфраструктуру. Внаслідок атаки загинуло двоє місцевих мешканців, 54-х та 46-ти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-06-10