У Запоріжжі несподівано з’явилася Світлана Лобода, яка записала відео на центральному пляжі

Під нову пісню “Спогади” співачка пройшла Центральним пляжем Запоріжжя. 

“А в якому місті живуть твої.. #SPOGADY? Прем’єра – 14/07 PS. Запоріжжя на заході сонця”, – підписала відео співачка на своїй сторінці в інстаграм.

Так, очевидно, вона анонсує та рекламує свою нову пісню “Спогади”. Зазначимо, що Світлана Лобода піддається хейту через свою колишню позицію. Так, до повномасштабної війни Лобода активно виступала в Росії, незважаючи на те, що військові дії на Донбасі йшли з 2014 року.

Після повномасштбаного вторгнення 2022 року співачка виїхала з Росії до Латвії, де вона проживає разом зі своєю родиною, і змінила свою позицію на проукраїнську.

У березні 2022 року вона почала публічно заявляти, що саме РФ вторглася на територію України. Також співачка організувала гуманітарний штаб і почала допомагати українцям, які постраждали від війни.

Крім того, Лобода почала записувати треки українською мовою та носити одяг із національними мотивами. Артистка стверджує, що вона не просто залишила територію РФ разом із сім’єю, а й обірвала всі зв’язки з державою-терористом.

25 червня вона виступила з концертом у Харкові, а перед цим (21 червня) відвідала Херсон. І ось зараз “засвітилася” у Запоріжжі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

2023-07-13